Ιδρυτική διακήρυξη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΒΟΛΟΥ

28 Οκτωβρίου 1940
Το 1940 ο Ελληνικός Λαός (και όχι ο πουλημένος δικτάτορας της εποχής θαυμαστής του Μουσολίνι), προδομένος, απογοητευμένος και βαθιά διχασμένος από το πολιτικό κατεστημένο της εποχής (καλή ώρα όπως και σήμερα), οδηγήθηκε σ’ έναν άδικο πόλεμο τον οποίο ενωμένος τον έδωσε αποτελεσματικά και νικηφόρα απέναντι στη φασιστοκρατούμενη Ιταλία ξεφτιλίζοντας τον εχθρό.
Δυστυχώς λίγους μήνες μετά στις 06 Απριλίου 1941 μας επιτίθεται και η “φίλη” μας Γερμανία με ακόμη 500.000 στρατιώτες (32 μεραρχίες). Ο αγώνας των Ελλήνων στρατιωτών έναντι του εχθρού γίνεται ακόμη ακόμη πιο άνισος (όπως οι αγώνες του δίκαιου εναντίον του άδικου). Όσο και να προσπαθούν οι Γερμανοί οι Έλληνες στρατιώτες αντέχουν, το ηθικό παραμένει ψηλά!! Ξαφνικά οι στρατιωτικοί ηγέτες συνθηκολογούν αντί να υποχωρήσουν όπως είχε προκαθοριστεί. Έτσι αρχίζει η ΚΑΤΟΧΗ…με προδοσία από αυτούς οι οποίοι είχαν ταχθεί “να φυλάττουν Θερμοπύλες”! Έτσι αρχίζει και το έπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με τα γνωστά αποτελέσματα παρά την εθελοδουλεία μέρους του λαού!! (Ιστορική Παρένθεση: κατά τη διάρκεια της κατοχής του 1940-1944 ένα μικρό ποσοστό του ελληνικού λαού υπήρξαν συνεργάτες των Ναζί! Το υπόλοιπο όμως ήταν η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!). Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Όσο κι αν θέλουν κάποιοι δήθεν αριστεροί ή δήθεν δεξιοί ή δήθεν κεντρώοι να την διεκδικήσουν προς όφελος τους. Όλος ο Ελληνικός Λαός ενωμένος & μονοιασμένος έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα για την πατρίδα και τα κατάφερε!! Είναι ενδεικτικές οι αναφορές θαυμασμού για την Εθνική Αντίσταση ακόμη και από τον Χίτλερ!!

28 Οκτωβρίου 2014
Στην Ελλάδα, 74 χρόνια μετά, έχουμε ήδη μια ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ. Οι γερμανοί μαζί με τους συμμάχους τους εγχώριους & ξένους, και τα όργανα τους (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) την επιβάλλουν για μία ακόμη φορά στον Ελληνικό Λαό κι όχι μόνο, έχοντας εξαγοράσει τους «Έλληνες» «πολιτικούς» και ανώτατους «λειτουργούς» με μίζες (Ζημενς, Φεροσταλ, ΟΤΕ, κλπ). Με αστεία προσχήματα και δικαιολογίες (φοροδιαφυγή, διαφθορά, διογκωμένο δημόσιο, κλπ) όπως τότε. Μόνο που τώρα δεν επιτίθενται με πολεμικά όπλα, αλλά με το ισχυρότερο οικονομικό όπλο μαζικού αφανισμού, εξαθλίωσης και φτωχοποίησης που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία για να υποδουλώσει δεκάδες λαούς και χώρες (βλέπε Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική). Το ΧΡΕΟΣ!  Ένα όπλο εξαιρετικά αποτελεσματικό, επειδή για να χρησιμοποιηθεί απαιτεί τη συναίνεση του δεχόμενου την επίθεση ούτως ώστε αυτός να πειστεί ότι δεν είναι επίθεση αλλά αναγκαία «βοήθεια»! Δεν έχει όμως καμιά σημασία γιατί τ’ αποτελέσματα είναι τα ίδια (ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, θάνατοι.).
Όπως όμως τότε, έτσι και τώρα η ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ γεννάει ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Αυτή μεγαλώνει ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Αλλά όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο καταστροφική γίνεται η ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα περιθώρια χρόνου στενεύουν!
Το ΕΠΑΜ σας καλεί να ενταχθείτε στην ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον των κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες, ιδεοληψίες, θρησκοληψίες, & μικροσυμφέροντα. Όπως έκαναν και τότε οι πρόγονοι μας. Με μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους κατακτητές!!
Διώξτε τους φόβους σας όπως τους έδιωξαν και οι πρόγονοι μας! Αναγνωρίστε τον εχθρό! Αντισταθείτε, παλέψτε για να έχουν τα παιδιά σας ένα μέλλον καλύτερο από αυτό που είχατε εσείς στην ίδια τους τη χώρα και όχι στην ξενιτιά! Είναι στο χέρι μας!!



Βόλος, 28-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου